Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
ventilerend, transparant en hufterproof

Gaaslocker

Gaaslockers zijn ideaal voor sportverenigingen en overige bedrijven waarbij het belangrijk is dat er zicht is op de inhoud van de locker en de inhoud tevens goed kan ventileren. Veilig, transparant en ventilerend opbergen zit wel goed met een gaaslocker op maat van RASTERR.

Gaaslockers personeels kluisjes personeelslockers
Opberggelegenheid personeel Kringwinkel Antwerpen

Is een gaaslocker van RASTERR een oplossing voor jouw vraagstuk?

Ben jij er nog niet over uit wat voor een soort locker geschikt is voor jouw opberg vraagstuk? Er zijn legio mogelijkheden en aanbieders, elk met eigen voor- en eventueel nadelen. Laat ons je helpen door contact op te nemen.

Lockers voor scholen

Op middelbare scholen en universiteiten hebben scholieren en studenten vaak de mogelijkheid persoonlijke spullen op te bergen in een kluisje. De gaaslocker is uitermate geschikt als schoollocker. Een RASTERR kan volledig naar wens worden samengesteld: grootte, kleur, sluiting en eventuele andere accessoires zoals laadpunten voor laptops of telefoons.

Distributiecentrum Hoogvliet opbergen bij koel- en vriesruimte

Lockers voor personeel

Draagt jullie personeel werkkleding of werkschoenen en blijft dit na een shift vaak achter op de werkvloer? Dan is het van groot belang dat het goed kan ventileren, zodat er de volgende dag weer fris in gewerkt kan worden. Een gaaslocker is ideaal als locker voor het personeel. Doordat deze open is, kan er natuurlijk geventileerd worden. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, ook nog eens voor het milieu. Zo heb je niet langer droogkasten met ventilatiesystemen op stroom nodig. Tegelijkertijd zijn de lockers superveilig, zodat ook persoonlijke eigendommen met een gerust hart kunnen worden opgeborgen.

Lockers voor hockey

Wij leveren gaaslockers voor het opbergen van hockeytassen en ander trainingsmateriaal. De gaaslockers zijn modulair opgebouwd, dus eenvoudig naar wens uit te breiden. Verschillende hockeyclubs in Nederland hebben gaaslockers van RASTERR staan en zijn zeer content met deze hufterproof opbergoplossingen.

Lockers voor het opbergen van hockeyspullen

Lockers voor golf

RASTERR is specialist in het maken van golflockers. Onze gaaslockers zijn daarvoor uitermate geschikt. De materialen worden bij gebruik doorgaans vochtig, dus het is belangrijk dat deze kunnen ventileren wanneer ze worden weggezet. Door het plaatsen van een speciale hefboom in de bovenste locker, kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte. Golftassen kunnen zo moeiteloos in een locker op hogere hoogte geplaatst worden.

Gaaslockers sport

Metalen voetballockers

Onze voetballockers zijn ijzersterk. Doordat ze gemaakt zijn van gaas, kunnen de spullen die erin opgeborgen worden, zoals natte voetballen, goed ventileren en drogen. Gaaslockers zijn zowel geschikt als ballenlockers als ook voor het opbergen van tassen en andere sport equipment.

RASTERR produceert maatwerk tekenaar engineer

Maatwerk gaaslockers

Dat de gaaslocker breed inzetbaar is, is inmiddels wel bewezen. Door de vele mogelijkheden en opties zijn onze producten geschikt voor een grote verscheidenheid aan sectoren, van brandweerkazernes tot een vliegbasis, van een golfvereniging tot een universiteit. Steeds met weer een andere optie die voor de specifieke sector juist zo geschikt is. Iedere locker is gemaakt van staal en af te werken in een kleur naar keuze.

Opties en accessoires

RASTERR biedt allerlei opties aan voor de gaaslocker. Zo is het mogelijk om de locker te configureren met bijvoorbeeld een laptop vak, schapjes, een spiegel, een oplaadpunt. Eigenlijk is alles mogelijk. Daarnaast bepaal je zelf met welk sluitsysteem de locker afgesloten moet kunnen worden. Iedere RAL kleur is mogelijk, zo past de gaaslocker altijd perfect in een interieur.

RASTERR sector brandweer lockers
RASTERR_sterk_in_metaal_gaaslockers_lassen

Gaaslockers op maat

RASTERR heeft het productieproces van begin tot eind volledig in eigen beheer. Zo zijn we in staat om de lockers volledig op maat en afgestemd op de wensen van de klant te produceren. Wij maken legio lockers op maat, denk aan brandweerlockers om kleding in op te hangen, maar ook aan kleine kluisjes om persoonlijke eigendommen in op te bergen.

Gaaslocker kopen?

Ben jij geïnteresseerd in gaaslockers voor jouw sportvereniging, bedrijf of brandweerkazerne? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij ontwerpen en produceren in eigen huis, dus we denken graag van A tot Z met je mee. Zodra we tot een passend ontwerp zijn gekomen, nemen we de lockers in productie en monteren we ze binnen de kortste keren op de gewenste locatie.