Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Een perfecte open opbergoplossing

Ons product

De robuust vormgegeven gaaslocker van RASTERR is de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen. Door het open raster blijft er zicht op de inhoud wat de veiligheid verhoogt. Daarnaast biedt het open raster de perfecte omstandigheden voor optimale ventilatie - van bijvoorbeeld vochtige werkkleding. De locker is zeer stabiel, sterk en 100% hufterproof.

Gaaslockers personeels kluisjes personeelslockers
opbergen natte golfclubs en sportspullen

Flexibele maat- en uitvoering

De gaaslockers van RASTERR zijn flexibel qua maat- en uitvoering. Het systeem is modulair en kan oneindig worden aangebouwd tot de gewenste opstelling. De producten kunnen worden uitgevoerd in iedere gewenste RAL-kleur. De bodem- en plafondplaat worden gemaakt van 15 mm betonplex of metaal gespoten in een kleur naar keuze.

Gaaslockers kleine afmeting modulair
Gaaslockers op Golfclub Amsterdam Old Course
Lockers voor kleedruimtes
Gaaslockers zwembad
UT Twente Lockers school 01
Gaaslockers voor brandweer
Gaaslockers hockey lockers sport
Lockers UT Twente School
Gaaslockers Hoogvliet distributiecentrum
Gaaslockers Golfclub

Is een gaaslocker van RASTERR de oplossing voor jouw "probleem"?

Ben jij op zoek naar een ruimte voor bijvoorbeeld personeel of leden die je gemakkelijk af kunt sluiten? Is veiligheid een belangrijk thema voor je? En is het ook nog eens een meerwaarde dat de ruimte natuurlijk ventileert? We denken graag met je mee of onze gaaslockers de beste oplossing zijn voor jouw vraagstuk.

Verschillende sluitsystemen

Het aanbod in sluitsystemen is de laatste jaren sterk toegenomen. De verder digitaliserende wereld heeft ook op dit gebied geleid tot nieuwe oplossingen. RASTERR biedt verschillende sluitsystemen aan, van een simpel slot met sleutel tot high-tech via een app. Wij inventariseren jouw wensen en bepalen op basis daarvan welke optie hier het beste bij aansluit. Wel zo makkelijk.

RASTERR_eigen_productie_laswerk_sterk_in_metaal

Sterk in metaal

Onze gaaslocker heeft geen overbodige toeters en bellen. What you see is what you get: een open opbergoplossing voor in come & go areas. Inmiddels hebben we al heel wat gaaslockers geleverd en daarom durven wij wel te zeggen dat we jou goed kunnen adviseren.

Stel jouw ideale RASTERR samen

Afmeting

Jij bepaalt de maat, wij maken de RASTERR.

Deur
Accessoires
Sloten
Kleur
kwaliteitsgaas voor gaaslockers van RASTERR

Verschillende sectoren

De gaaslockers van RASTERR zijn geschikt voor toepassing in een verscheidenheid aan sectoren. Of je nu op zoek bent naar een ventilerende opbergplek die niet afgesloten hoeft te worden voor op een brandweerkazerne of een hufterproof locker voor waardevolle spullen voor productie personeel of in de openbare ruimte. Lees hier meer over de verschillende voordelen per sector.

De voordelen op een rij

- Poedercoaten in iedere gewenste RAL-kleur

- Bodem en plafond: betonplex of metaal in kleur naar keuze

- Deuren rechts of links draaiend

- Volledig koppelbaar

- Raster 5x5 cm, afwijkende rastermaat mogelijk op aanvraag

- Allerlei opties in sluitsystemen

- Hoge kwaliteit en lange levensduur

Subsidie op gaaslockers voor sport sector

Gaaslockers voor amateur, en niet winst-gevende sport clubs kunnen worden aangeschaft met een aantrekkelijke subsidie. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de BOSA-regeling. Zo wil de overheid sportaccommodaties in stand houden en in staat stellen zich te blijven ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.