Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Schone lockers in de kleedruimte

Productiebedrijven

Als je metaal staat te lassen, dan kun je daar de broodtrommel, de huissleutels en mobiele telefoon niet bij gebruiken...

Niké Creatief RASTERR002 productie sector
Niké Creatief RASTERR080lowres

Transparante opbergoplossing

Kortom, in een productiebedrijf is behoefte aan een persoonsgebonden opbergplek. Vaak wordt er gekozen voor standaard dichte lockers. Echter heeft dit een paar nadelen. Zo kan de inhoud onmogelijk ventileren in een dichte locker. Het is op z’n zachtst gezegd niet echt fris wanneer medewerkers besluiten hun werkschoenen na een dag hard werken achter te laten in hun locker. Ook blijft er vaak troep achter in de lockers en worden er steeds vaker ongewenste zaken meegenomen die in ieder geval niet bedoeld zijn voor op de werkvloer.

IJzersterke oplossing

In bovenstaande situaties kan onze RASTERR uitkomst bieden. De opbergoplossing is gemaakt van metaal en af te sluiten met een sluitsysteem naar keuze. Met andere woorden, persoonlijke spullen berg je er veilig in op. Doordat ze open zijn, is er direct zicht op de inhoud. Hierdoor ontstaat een drempel voor medewerkers om ongewenste danwel verboden spullen mee te nemen naar hun werk én ontstaat een groter plichtsbesef om de locker netjes achter te laten. En het maakt natuurlijke ventilatie mogelijk. Geen ongewenste geurtjes meer dus.

Niké Creatief RASTERR215 lowres

Meer informatie?

Interesse in een RASTERR? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Niké Creatief RASTERR071
Niké Creatief RASTERR046
Niké Creatief RASTERR036
Niké Creatief RASTERR020