Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ook bekend als Gaaslocker.nl

Sport

Gaaslocker.nl is een handelsnaam van RASTERR.

Het ideale aan de gaaslocker is dat ze open zijn en de opgeborgen spullen hierdoor natuurlijk kunnen ventileren...

Niké Creatief RASTERR070 comeandgo2 low

De beste Gaaslockers van Nederland

RASTERR produceert gaaslockers, de beste van Nederland om precies te zijn. Door het open RASTERR is er mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie en dat maakt een gaaslocker uitermate geschikt voor de sportsector.


Een gaaslocker is gemaakt voor elke vorm van opbergen. Onze gaaslockers zijn perfect geschikt voor het opbergen van sportmateriaal en persoonlijke eigendommen. Wij werken met een aantal basismaten, maar door de flexibele maatvoering is praktisch elke afmeting mogelijk. Onze gaaslockers worden gemaakt van hoogwaardige componenten en kunnen worden uitgevoerd in iedere gewenste kleur. De buisdikte is 25mm, draaddikte 4mm en de gaasmaat is standaard 50mm.

Niké Creatief RASTERR051 lowres

Golflockers

De golflockers bestaan uit 2 zij-frames die door middel van deuren, frames en achterwanden worden gekoppeld. De boven- en onder locker worden van elkaar gescheiden middels een 15mm betonplexplaat. De onder locker wordt met een stripdorpel uitgerust, waardoor trolleys gemakkelijk naar binnen kunnen worden gereden. Gaaslockers zijn ideaal voor op de golfbaan.

Hockey lockers

In een gaaslocker van RASTERR berg je hockeymaterialen en -toebehoren veilig op. De hockey lockers kunnen in iedere gewenste samenstelling worden opgebouwd en door het slimme ontwerp is montage zeer eenvoudig.

Niké Creatief RASTERR034 lowres

Fraai uiterlijk

Jij bepaalt de kleur. Indien gewenst leveren we de gaaslockers in de logo kleuren van uw club. Niks is te gek. De robuuste lockers hebben een fraai uiterlijk en zijn van een zeer solide kwaliteit, met andere woorden: veilige opslag gegarandeerd.

Niké Creatief RASTERR Samenstellen slot lowres

Een locker met accessoires

Onze lockers kunnen worden geleverd met vrijwel elk lockersluitsysteem, denk aan een sleutel, hangslot, cijferslot of een digitale oplossing. Ook kunnen we met gemak voorzieningen treffen voor een elektra-aansluiting, een schap, hangstang of een privékastje. Afhankelijk van de specifieke wensen, stellen we samen de perfecte RASTERR samen.

Maatwerk gaaslockers

Benieuwd welke afmeting je moet kiezen voor de lockers? RASTERR biedt een aantal standaard maten aan, omdat de praktijk uitwijst dat dit handige maatvoeringen zijn voor bijvoorbeeld golf en hockey. Deze standaard maten zijn:

60x60x120 cm (bxdxh)

70x70x120 cm (bxdxh)

80x60x120 cm (bxdxh)

Toch op zoek naar een andere afmeting? Wij produceren de lockers in onze eigen productie in Groenlo en daardoor is maatwerk mogelijk. Wij kunnen de RASTERR leveren in praktisch iedere gewenste maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Foto Tonvander Kaap

Meer informatie?

Op zoek naar ijzersterke golflockers, hockeylockers of ballenkasten? Dan ben je bij RASTERR aan het juiste adres. Neem contact op met Ton van der Kaap voor meer informatie over onze gaaslockers.

Mail: t.vanderkaap@gaaslocker.nl of t.vanderkaap@rasterr.nl
Bel: 0634953362