Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ook bekend als Gaaslocker.nl

Sport locker

De gaaslockers van RASTERR zijn perfect te gebruiken op verschillende sportclubs, denk aan golf, hockey, voetbal, maar ook zwembaden.

Gaaslockers openbare ruimte 3

Ventileren kun je leren

Vochtige sportkleding, zwetende sportschoenen, natte golfclubs en hockeysticks. Dat vraagt om een opbergplek waar het kan luchten en drogen na het sporten. Daar hebben we meteen het belangrijkste voordeel van een RASTERR te pakken. Deze gaaslocker is open en hierdoor kunnen de opgeborgen spullen natuurlijk ventileren.

Lockers voor het opbergen van hockeyspullen

De beste Gaaslockers van Nederland

RASTERR produceert gaaslockers, de beste van Nederland om precies te zijn. Door het open RASTERR is er mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie en dat maakt een gaaslocker uitermate geschikt voor de sportsector. Een gaaslocker is gemaakt voor elke vorm van opbergen. Onze gaaslockers zijn perfect geschikt voor het opbergen van sportmateriaal en persoonlijke eigendommen. Wij werken met een aantal basismaten, maar door de flexibele maatvoering is praktisch elke afmeting mogelijk. Onze gaaslockers worden gemaakt van hoogwaardige componenten en kunnen worden uitgevoerd in iedere gewenste kleur. De buisdikte is 25mm, draaddikte 4mm en de gaasmaat is standaard 50mm.

Is ons product jouw oplossing?

Ben jij benieuwd of onze gaaslockers ook geschikt zijn voor jouw vraag en situatie? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button en kom erachter.

Veiligheid voorop

De robuuste RASTERR heeft een fraai uiterlijk en is van een zeer solide kwaliteit, met andere woorden: je spullen zijn er veilig in opgeslagen. Daarnaast is het mogelijk een afgesloten vak in de locker te maken waar bijvoorbeeld telefoon, portemonnee en sleutels kunnen worden opgeborgen, zodat deze volledig uit het zicht zijn. Het open RASTERR geeft zicht op de inhoud en hierdoor kan worden voorkomen dat er ongewenste spullen in worden opgeborgen. Dit komt de veiligheid ten goede.

Ventilerende opbergplekken voor golfspelers van Golfclub Amsterdam Old Course

Golflockers

De golflockers bestaan uit 2 zij-frames die door middel van deuren, frames en achterwanden worden gekoppeld. De boven- en onder locker worden van elkaar gescheiden middels een 15mm betonplexplaat. De onder locker wordt met een stripdorpel uitgerust, waardoor trolleys gemakkelijk naar binnen kunnen worden gereden. Gaaslockers zijn ideaal voor op de golfbaan.

Subsidie voor gaaslockers

Voor de aanschaf van gaaslockers, kun je gebruik maken van de interessante BOSA-regeling. Hiermee wil de overheid verenigingen stimuleren en in staat stellen hun sportaccommodaties in stand te houden en te blijven ontwikkelen. Lees hier meer over deze subsidie.

Hockey lockers

In een gaaslocker van RASTERR berg je hockeymaterialen en -toebehoren veilig op. De hockey lockers kunnen in iedere gewenste samenstelling worden opgebouwd en door het slimme ontwerp is montage zeer eenvoudig.

Opbergen hockeyers hockeyclub Amsterdam

Sportschool locker

Douchespullen, persoonlijke spullen, ze gaan vaak mee naar de sportschool, maar zijn niet nodig bij het daadwerkelijke sporten. Voor deze persoonlijke spullen is dus een afsluitbare opbergplek nodig, zodat de bezoekers ze veilig achter kunnen laten. RASTERR is hiervoor ideaal en met het ruime aanbod in sluitmogelijkheden zit er altijd een optie naar wens bij.

gaaslockers verschillende afsluitmogelijkheden cijferslot

Een locker met accessoires

Onze lockers kunnen worden geleverd met vrijwel elk lockersluitsysteem, denk aan een sleutel, hangslot, cijferslot of een digitale oplossing. Ook kunnen we met gemak voorzieningen treffen voor een elektra-aansluiting, een schap, hangstang of een privékastje. Afhankelijk van de specifieke wensen, stellen we samen de perfecte RASTERR samen.

Maatwerk gaaslockers

Benieuwd welke afmeting je moet kiezen voor de lockers? RASTERR biedt een aantal standaard maten aan, omdat de praktijk uitwijst dat dit handige maatvoeringen zijn voor bijvoorbeeld golf en hockey. Deze standaard maten zijn:

60x60x120 cm (bxdxh)

70x70x120 cm (bxdxh)

80x60x120 cm (bxdxh)

Toch op zoek naar een andere afmeting? Wij produceren de lockers in onze eigen productie in Groenlo en daardoor is maatwerk mogelijk. Wij kunnen de RASTERR leveren in praktisch iedere gewenste maat. Daarnaast kunnen de lockers in iedere gewenste RAL kleur worden geleverd. Dus jij bepaalt de kleur! Wil je bijvoorbeeld gaaslockers in de logo kleuren van uw club? Geen probleem!

Huur of lease een RASTERR

Momenteel weinig geld in kas en toch toe aan nieuwe opbergfaciliteiten? Kies dan voor huren of leasen. Er is van alles mogelijk bij RASTERR. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Foto Tonvander Kaap

Meer informatie?

Op zoek naar ijzersterke golflockers, hockeylockers of ballenkasten? Dan ben je bij RASTERR aan het juiste adres. Neem contact op met Ton van der Kaap voor meer informatie over onze gaaslockers.

Mail: t.vanderkaap@gaaslocker.nl of t.vanderkaap@rasterr.nl
Bel: 0634953362