Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
veilig opbergen in een rasterr

Sluitwerk

Onze oplossingen kunnen worden uitgerust met een sluitsysteem naar keuze. Afhankelijk van de toepassing is soms een simpel hangslot gewenst, maar vragen andere gevallen juist om een modern, geavanceerd sluitsysteem. Bijvoorbeeld wanneer het gewenst is om er een betaalsysteem aan te koppelen.

Pincodeslot
Gaaslockers met hangslot

Hangslot

De beugel van het hangslot haal je door de daarvoor bestemde lus aan zowel de deur als de kast. Indien een hangslot gewenst is, heb je nog de keuze tussen een slot met sleutel of een slot met cijfercode.

Rfid slot rasterr sluitwerk

RFID slot

Net als bij een slot met cijfercode, zal in het geval van een RFID slot, de locker opengaan wanneer een persoonsgebonden chip tegen de daarvoor bestemde plek op de locker gehouden wordt. Ook hiervoor geldt dat het een zeer geschikte no-key oplossing is wanneer de gebruiker van de locker niet iedere dag wisselt.

IMGP7901

Smart lock

Wanneer de gebruiker geregeld wisselt en/of een locker tegen betaling gebruikt kan worden, speelt de keuze in het sluitsysteem een belangrijke rol. Voor deze toepassing en situatie bieden wij een smart lock aan. Dit is een innovatief en modern sluitsysteem, dat gemakkelijk gekoppeld kan worden aan een betaalkassa. Zo is het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om de locker en/of materiaal in de locker te verhuren. De gebruiker kan de locker bedienen middels een telefoonapp en via deze app kan ook de betaling worden voldaan. Indien gewenst kan er een touchscreen op locatie worden geplaatst met dezelfde functionaliteiten.