Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Verschillende soorten sport lockers

Sport lockers van RASTERR

Ben je op zoek naar hoogwaardige sport lockers voor diverse sporten, waaronder golf, hockey, voetbal en zwembaden? Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van RASTERR's sport lockers.

Lockers blauwwit 2
Ventilerende opbergplekken voor golfspelers van Golfclub Amsterdam Old Course

Golflockers

De golflockers bestaan uit 2 zij-frames die door middel van deuren, frames en achterwanden worden gekoppeld. De boven- en onder locker worden van elkaar gescheiden middels een 15mm solide verzinkte plaat. De onder locker wordt met een stripdorpel uitgerust, waardoor trolleys gemakkelijk naar binnen kunnen worden gereden. Sport lockers zijn ideaal voor op de golfbaan.

Teamlocker Stadion Wit

Teamlockers

RASTERR produceert ook teamlockers, die in Nederland vooral worden ingezet in het amateurvoetbal. De KNVB raadt clubs met een tekort aan kleedkamers sterk aan om teamlockers te plaatsen. Het plaatsen van teamlockers biedt veel voordelen. In de eerste plaats is het een kleine investering met een groot resultaat. Uitgangspunt is dat spelers na het omkleden hun spullen in de sporttas doen en deze sporttas samen met de andere spelers in een afsluitbare teamlockers doen. Dit leidt het tot een snellere wisseling van kleedkamers waardoor er minder kleedkamers nodig zijn. En door de snellere wisseling van kleedkamers verbetert ook de veldbezetting. Hierdoor wordt de westrijdplanning eenvoudiger. Doordat spelende teams hun eigendommen veilig kunnen opbergen in een eigen locker vermindert de kans op diefstal aanzienlijk. En een betere veiligheid op het sportpark bevordert teamgeest en sportiviteit. Teamlockers zijn inmiddels een bekend begrip binnen veel clubs in het amateurvoetbal. Bent u ook nieuwsgierig naar onze RASTERR teamlockers of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

RASTERR is de oplossing voor jou!

Ben jij benieuwd of onze sport lockers ook geschikt zijn voor jouw vraag en situatie? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button en kom erachter.

Lockers voor persoonlijke eigendommen

Onze sport lockers bieden niet alleen een fraai uiterlijk maar ook solide kwaliteit. Met een afgesloten vak voor waardevolle spullen wordt de veiligheid gewaarborgd. Het open frame zorgt voor zichtbaarheid, waardoor ongewenste items worden voorkomen, wat de veiligheid ten goede komt.

Ventileren kun je leren

Vochtige sportkleding, vieze sportschoenen, natte golfclubs en hockeysticks. Dat vraagt om een opbergplek waar het kan luchten en drogen na het sporten. Daar hebben we meteen het belangrijkste voordeel van een sport locker te pakken. Deze sport locker is open en hierdoor kunnen de opgeborgen spullen natuurlijk ventileren.

Subsidie voor sport locker

Ontdek de mogelijkheid van subsidie voor sport lockers met de BOSA-regeling. De overheid stimuleert verenigingen om sportaccommodaties te behouden en te ontwikkelen. Lees hier meer over deze subsidie.

Hockey lockers

Specifieke opslag nodig voor hockeymateriaal of persoonlijke spullen? RASTERR biedt lockers op maat voor diverse sportbehoeften. Van hockeylockers tot lockers voor de sportschool, we hebben de oplossing.

Opbergen hockeyers hockeyclub Amsterdam
Hockey locker 1
Hockey locker 2
Hockey locker 5
Hockey locker 4

Sportschool locker

Douchespullen, persoonlijke spullen, ze gaan vaak mee naar de sportschool, maar zijn niet nodig bij het daadwerkelijke sporten. Voor deze persoonlijke spullen is dus een afsluitbare opbergplek nodig, zodat de bezoekers ze veilig achter kunnen laten. RASTERR is hiervoor ideaal en met het ruime aanbod in sluitmogelijkheden zit er altijd een optie naar wens bij.

gaaslockers verschillende afsluitmogelijkheden cijferslot

Een locker met accessoires

Onze lockers kunnen worden geleverd met vrijwel elk lockersluitsysteem, denk aan een sleutel, hangslot, cijferslot of een digitale oplossing. Ook kunnen we met gemak voorzieningen treffen voor een elektra-aansluiting, een schap, hangstang of een privékastje. Afhankelijk van de specifieke wensen, stellen we samen de perfecte RASTERR samen.

Maatwerk sport lockers

Benieuwd welke afmeting je moet kiezen voor de lockers? RASTERR biedt een aantal standaard maten aan, omdat de praktijk uitwijst dat dit handige maatvoeringen zijn voor bijvoorbeeld golf en hockey. Deze standaard maten zijn:

Golf

60x60x120 cm (bxdxh)

70x70x120 cm (bxdxh)

80x60x120 cm (bxdxh)

Hockey

60x120x60 cm (bxdxh)

60x100x60 cm (bxdxh)

Toch op zoek naar een andere afmeting? Wij produceren de lockers in onze eigen productie in Groenlo en daardoor is maatwerk mogelijk. Wij kunnen de RASTERR leveren in praktisch iedere gewenste maat. Daarnaast kunnen de lockers in iedere gewenste RAL kleur worden geleverd. Dus jij bepaalt de kleur! Wil je bijvoorbeeld sport lockers in de logo kleuren van uw club? Geen probleem!

Huur of lease een RASTERR

Is er momenteel beperkt budget beschikbaar? Overweeg dan huur of lease-opties. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij RASTERR.

Meer informatie?

Op zoek naar ijzersterke golflockers, hockeylockers of ballenkasten? Dan ben je bij RASTERR aan het juiste adres. Neem contact op met Ton van der Kaap voor meer informatie over onze sport lockers.

Mail: t.vanderkaap@rasterr.nl
Bel: 0634953362