Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ga voor efficiency op de bouwplaats

Lockers op de bouwplaats

Sjouwen met gereedschap en geen veilige opbergruimte. We hebben het over een bouwplaats, een plek met veel wisselend verkeer en waar veel verschillende partijen komen.

Voorbeeldfoto 1

Veilig en ventilerend

Met andere woorden, de behoefte aan een veilige én vaak ook ventilerende opbergplek is hier groot. De bouwlockers van RASTERR zijn hiervoor de perfecte match. Wij leveren graag maatwerk, dus er is van alles mogelijk. RASTERR biedt ook gaaslockers aan: door het open raster kunnen spullen die opgeborgen worden natuurlijk ventileren en ze zijn ijzersterk én af te sluiten met elk gewenst slot. Veiligheid gegarandeerd dus.

RASTERR ventilatie werkschoenen

Gaaslockers voor op jouw bouwplaats?

Er zijn legio opbergmogelijkheden. Neem contact op en ontdek of onze lockers een oplossing kunnen bieden voor jouw opbergvraagstuk.

JJ 2

Verhoog de productiviteit

Op de bouwplaats draait het om efficiency. Tijd is hier letterlijk geld. Het is dus belangrijk om gereedschap snel voor handen te hebben. Met een bouwlocker op de bouwplaats is het gesleep met gereedschap verleden tijd. De RASTERR plaats je op logistiek gezien handige plekken en hierin bergen de vakmannen hun tools veilig op.

De optimale bouwlocker

We kunnen iedere gewenste voorziening treffen in de locker: schapjes op de juiste hoogte voor gereedschap of een helm, een hangstang of haak voor het ophangen van kledij, een kleine privéruimte voor waardevolle spullen, zelfs een elektra-aansluiting is geen probleem. We bespreken graag de wensen en behoeftes, zodat we de meest ideale lockeroplossing kunnen tekenen en produceren. Een container met veel lockers, en dus opbergruimte, huren, behoort ook tot de opties. Ook qua afmeting zijn er geen standaarden. Afhankelijk van hetgeen erin opgeborgen moet worden, bepalen we wat de gewenste afmeting is. We produceren de producten op onze eigen productielocatie in Nederland. Zo zijn we flexibel en kun je gemakkelijk met ons schakelen. We denken graag mee in het hele proces, van ontwerp tot montage.

Verschillende sluitsystemen

Het aanbod in sluitsystemen is de laatste jaren sterk toegenomen. De verder digitaliserende wereld heeft ook op dit gebied geleid tot nieuwe oplossingen. RASTERR biedt verschillende sluitsystemen aan, van een simpel slot met sleutel of cijfercombinatie tot hightech sloten die via een app verbonden zijn. Onze hightech sloten zijn eenvoudig te koppelen met nagenoeg ieder geautomatiseerd bedrijfsmanagementsysteem waardoor het beheer van de kluisjes zeer overzichtelijk en eenvoudig wordt. Wij inventariseren graag uw wensen en bepalen op basis daarvan welke optie hier het beste bij aansluit.

RASTERR digitaal slot