Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ga voor efficiency op de bouwplaats

Lockers op de bouwplaats

Vieze of vochtige werkkleding, sjouwen met gereedschap en geen veilige opbergruimte. We hebben het over een bouwplaats, een plek met veel wisselend verkeer en waar veel verschillende partijen komen.

golfclub amsterdam old course gaaslockers

Veilig en ventilerend

Met andere woorden, de behoefte aan een veilige én ventilerende opbergplek is hier groot. De bouwlockers van RASTERR zijn hiervoor de perfecte match; door het open raster kunnen spullen die opgeborgen worden natuurlijk ventileren en ze zijn ijzersterk én af te sluiten met elk gewenst slot. Veiligheid gegarandeerd dus.

RASTERR ventilatie werkschoenen

Gaaslockers voor op jouw bouwplaats?

Er zijn legio opbergmogelijkheden. De gaaslockers van RASTERR hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van dichte lockers. Neem contact op en ontdek of onze gaaslockers een oplossing kunnen bieden voor jouw opbergvraagstuk.

Opberggelegenheid leden van hockeyclub THC Hurley

Verhoog de productiviteit

Op de bouwplaats draait het om efficiency. Tijd is hier letterlijk geld. Het is dus belangrijk om gereedschap snel voor handen te hebben. Met een bouwlocker op de bouwplaats is het gesleep met gereedschap verleden tijd. De RASTERR plaats je op logistiek gezien handige plekken en hierin bergen de vakmannen hun tools veilig op. De eventuele natte spullen kunnen direct ventileren. Zo is alles de volgende dag weer fris.

De optimale bouwlocker

We kunnen iedere gewenste voorziening treffen in de locker: schapjes op de juiste hoogte voor gereedschap of een helm, een hangstang of haak voor het ophangen van kledij, een kleine privéruimte voor waardevolle spullen, zelfs een elektra-aansluiting is geen probleem. We bespreken graag de wensen en behoeftes, zodat we de meest ideale gaaslocker kunnen produceren. Een container met veel lockers, en dus opbergruimte, huren, behoort ook tot de opties.

Opbergen voor personeel personeelskluisjes

Maatwerk

Ook qua afmeting zijn er geen standaarden. Afhankelijk van hetgeen erin opgeborgen moet worden, bepalen we wat de gewenste afmeting is. We produceren de producten op onze eigen productielocatie in Nederland. Zo zijn we flexibel en kun je gemakkelijk met ons schakelen. We denken graag mee in het hele proces, van ontwerp tot montage.

Verschillende sluitsystemen

Met wisselend verkeer moet dus ook het sluitsysteem geschikt zijn voor de verschillende partijen. Wij bieden hightech oplossingen aan, maar ook een ijzersterk hangslot met cijfercode. Afhankelijk van de wensen en het budget, kiezen we de optie die het beste aansluit. Eén ding staat altijd voorop: de veiligheid. Voor welk slot je ook kiest, het is altijd veilig.