Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ontdek het aanbod van RASTERR

Lockerkast kopen?

Wilt u een lockerkast kopen voor uw onderneming, onderwijsinstelling of sportclub? Bij RASTERR vindt u de perfecte oplossing voor uw opbergbehoeften. Wij begrijpen als geen ander dat iedere situatie om een andere oplossing vraagt. Daarom zijn onze lockersystemen naar wens samen te stellen in verschillende kleuren. Ontdek nu hoe u de ideale opbergkast kunt kiezen uit ons assortiment die volledig aansluit bij uw specifieke wensen.

Kringwinkel 2

Kies jouw ideale lockerkast bij RASTERR

Bij RASTERR heeft u een ruime keuze uit lockerkasten in verschillende maten en kleuren. Of u nu een kleine of grote ruimte heeft, er is altijd een oplossing die bij u past. Daarnaast bieden wij een uitgebreide selectie van slotmechanismen. Hoe wilt u het RASTERR meubel af kunnen sluiten? Met een sleutel? Een cijferslot? Een codeslot? Of gebruikt u liever ons geavanceerde sluitsysteem? Heeft u hulp nodig bij het kopen van een lockerkast, laat het ons dan zeker weten!

Schoenenlockers blauw

Lockers voor verschillende toepassingen

Onze lockerkasten zijn niet alleen functioneel maar ook uitermate geschikt voor het veilig en netjes opbergen van persoonlijke eigendommen. Of het nu gaat om een drukke werkdag, een spannende sportwedstrijd, of een lange schooldag, onze lockers geven de uitkomst. Van compacte mini-lockers voor waardevolle kleinigheden tot industriële gaaslockers voor bouw en productielocaties, wij bieden het allemaal. Bovendien zijn al onze lockers voorzien van een duurzame en krasbestendige poedercoating. Lockerkast kopen?

Lockerkast kopen in diverse kleuren

Bij het kiezen van een lockerkast is functionaliteit belangrijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom biedt RASTERR u de mogelijkheid om uw lockerkast in elke gewenste RAL-kleur te kopen. Of u nu een subtiele tint wilt die naadloos aansluit bij uw huidige interieur, of een opvallende kleur om een statement te maken, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos en altijd leverbaar. Dankzij deze flexibiliteit in kleuropties kunt u uw lockerkast van metaal perfect afstemmen op de esthetische wensen en behoeften van uw organisatie.

Lockerkasten met accessoires

Veiligheid is een topprioriteit bij RASTERR. Ons aanbod van sloten varieert van traditionele sleutelsloten tot geavanceerde elektronische systemen die niet alleen de veiligheid verhogen maar ook het gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Deze innovatieve sloten bieden geavanceerde beveiligingsfeatures, zoals programmeerbare toegangscodes, gebruik van RFID-technologie, en zelfs biometrische scans, afhankelijk van de behoeften van de klant. Hiermee zetten we een stap verder in het aanbieden van lockeroplossingen die zowel veilig als gebruiksvriendelijk zijn.

Gaaslockers zwembad

Uw partner in opbergoplossingen

Heeft u specifieke wensen of wilt u een grote hoeveelheid lockerkasten kopen? Wij leveren op maat gemaakte offertes en persoonlijk advies om de meest geschikte lockerkast voor uw situatie te vinden. Al onze lockers worden gebruiksklaar geleverd, zodat u ze onmiddellijk in gebruik kunt nemen. Ons personeel staat klaar om u te assisteren bij al uw vragen over het kopen van een lockerkast, de afmetingen, de deuren, het slot en nog veel meer vragen.

Op zoek naar een lockerkast?

RASTERR is de go-to plek voor hoogwaardige, veelzijdige en duurzame opbergoplossingen. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie, we helpen u graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Gaaslockers Golfclub
Gaaslockers hockey lockers sport
Gaaslockers Hoogvliet distributiecentrum
Gaaslockers kleine afmeting modulair
Gaaslockers op Golfclub in Amsterdam