Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Frisse werkkleding en schone kleedruimte

Schone lockers voor personeel

Als je metaal staat te lassen, dan kun je daar de broodtrommel, de huissleutels en mobiele telefoon niet bij gebruiken... Kortom, op een productielocatie is behoefte aan een veilige persoonsgebonden opbergplek.

RASTERR sector productie personeels lockers kleedruimte
RASTERR voordelen dichte locker

Dubbel veilig

Vaak wordt er gekozen voor standaard dichte lockers. Echter blijft er vaak troep achter in de locker en worden er “ongewenste spullen” in opgeborgen. Doordat onze personeelslockers open zijn, is er direct zicht op de inhoud. Hierdoor ontstaat een drempel voor medewerkers om ongewenste danwel verboden spullen mee te nemen naar hun werk én ontstaat een groter plichtsbesef om de locker netjes achter te laten.

Zijn onze gaaslockers een opbergoplossing voor jou?

Er zijn legio opbergmogelijkheden. De gaaslockers van RASTERR hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van dichte lockers. Neem contact op en ontdek of onze gaaslockers een oplossing kunnen bieden voor jouw opbergvraagstuk.

Frisse werkkleding

Een dichte locker heeft ook nog een ander nadeel: de inhoud kan onmogelijk ventileren. Zo ontstaan er nare luchtjes in de locker en de kleedruimte én kan de werkkleding niet luchten. In de gaaslocker van RASTERR kunnen opgeborgen spullen natuurlijk ventileren: goed voor de kleding en goed voor het milieu.

Opbergen jassen in gaaslocker van RASTERR hangstang

De beste personeelslocker

De indeling van de locker stellen we samen aan de hand van hetgeen erin opgeborgen moet worden. Geen vraag is hetzelfde en daarmee is iedere locker die wij produceren uniek. Moet er bijvoorbeeld een overal in worden opgehangen? Dan bepalen we aan de hand daarvan de hoogte van de locker en verzorgen we een ophanggelegenheid. Zo ben je altijd verzekerd van de meest optimale personeelslocker.

Lockers voor kleedruimtes
Gaaslockers Golfclub
Gaaslockers kleine afmeting modulair
Gaaslockers Hoogvliet distributiecentrum

Privéruimte

Persoonlijke en waardevolle spullen liever volledig uit het zicht? Dat begrijpen wij. Hiervoor monteren we een op maat gemaakt privé vak. Groot genoeg voor alle spullen die erin moeten en klein genoeg om de transparantie en veiligheid niet in het geding te brengen.

RASTERR met cijferslot

Variatie in sloten

Van een hightech oplossing tot een old school hangslot. Wat betreft het slot is van alles mogelijk. Ook hiervoor geldt, jij bent in de lead. Wij denken graag met je mee en geven advies. Veiligheid staat voorop. Welk slot je ook kiest, de opgeborgen spullen zijn in een RASTERR altijd veiliggesteld.

Overige sectoren

Onze producten zijn geschikt voor verschillende sectoren: de farmacie, ziekenhuizen, het onderwijs, maar ook op de bouw en in de sport. We kunnen praktisch elke sector bedienen die in de basis op zoek is naar een ventilerende en/of veilige opbergoplossing. Dat is standaard namelijk, de rest is maatwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze commercieel adviseur Ton van der Kaap maakt graag vrijblijvend een afspraak om je zo een goed beeld te geven van ons product en de mogelijkheden. Wel zo makkelijk.