Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Frisse werkkleding en schone kleedruimte

Schone lockers voor personeel

Als je metaal staat te lassen, dan kun je daar de broodtrommel, de huissleutels en mobiele telefoon niet bij gebruiken... Kortom, op een productielocatie is behoefte aan een veilige persoonsgebonden opbergplek.

Kringloopwinkel Antwerpen RASTERR 3
Gaaslockers Hoogvliet distributiecentrum

Een stap voor met gaaslockers

Vaak wordt er gekozen voor standaard dichte lockers. Echter blijft er vaak troep achter in de locker en worden er “ongewenste spullen” in opgeborgen. Wij bieden ook gaaslockers aan, hierbij is er direct zicht op de inhoud. Zo ontstaat er direct een drempel voor medewerkers en flexwerkers om ongewenste spullen mee te nemen naar het werk én ontstaat een groter plichtsbesef om de locker netjes achter te laten. Win, win.

Zijn onze gaaslockers een opbergoplossing voor jou?

Er zijn legio opbergmogelijkheden. De gaaslockers van RASTERR hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van dichte lockers. Neem contact op en ontdek of onze gaaslockers een oplossing kunnen bieden voor jouw opbergvraagstuk. Een dichte locker heeft het nadeel: de inhoud kan onmogelijk ventileren. Zo ontstaan er nare luchtjes in de locker en de kleedruimte én kan de werkkleding niet luchten. In de gaaslocker van RASTERR kunnen opgeborgen spullen natuurlijk ventileren: goed voor de kleding en goed voor het milieu.

JJ

De beste lockers voor personeel

De indeling van de locker stellen we samen aan de hand van hetgeen erin opgeborgen moet worden. Geen vraag is hetzelfde en daarmee is iedere locker die wij produceren uniek. Moet er bijvoorbeeld een overal in worden opgehangen? Dan bepalen we aan de hand daarvan de hoogte van de locker en verzorgen we een ophanggelegenheid. Zo ben je altijd verzekerd van de meest optimale lockers voor jouw personeel.

Lockers voor kleedruimtes
Gaaslockers Golfclub
Gaaslockers kleine afmeting modulair
Rfid slot rasterr sluitwerk

Variatie in sluitwerk

Van een hightech oplossing tot een old school hangslot. Wat betreft het slot is van alles mogelijk. Ook hiervoor geldt, jij bent in de lead. Wij denken graag met je mee en geven advies. Veiligheid staat voorop. Welk slot je ook kiest, de opgeborgen spullen zijn in onze lockeroplossing altijd veiliggesteld.

Overige sectoren

Onze producten zijn geschikt voor verschillende sectoren: de farmacie, ziekenhuizen, het onderwijs, maar ook op de bouw en in de sport. We kunnen praktisch elke sector bedienen die in de basis op zoek is naar een ventilerende en/of veilige opbergoplossing. Dat is standaard namelijk, de rest is maatwerk.