Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ventilatie is key in een vochtige omgeving

Zwembad locker

Water, een hoge luchtvochtigheid en veel spullen om op te bergen. Juist ja, we hebben het over een zwembad.

Niké Creatief RASTERR020

Voordelig opbergen

Op deze openbare plek zijn lockers essentieel: een afsluitbare ruimte waarin persoonlijke spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Daarnaast is ventilatie key in een vochtige omgeving. De RASTERR is open en daarmee luchtdoorlatend. De ideale omstandigheden om te ventileren dus. Fijne bijkomstigheid, ze zijn ook nog eens heel betaalbaar.


Schone kleedruimte en frisse lockers

Wel eens na sluitingstijd bij de kleedruimtes van een openbaar zwembad rondgelopen? Je zult het niet geloven, maar geregeld laten mensen spullen achter in de kluisjes. Van een stinkende schoen tot een geopende zak chips. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het is niet bepaald hygiënisch. Zeker niet als dit ook nog een paar dagen blijft liggen. De RASTERR is transparant en dat maakt het zeer overzichtelijk. De beheerder kan in één oogopslag zien of alle lockers leeg zijn. Frisse lockers voor de volgende bezoekers.

Veilig opbergen

RASTERR een sterk staaltje werk. Gegarandeerd veilig opbergen. Bij het ontwerpen van jouw ideale RASTERR zijn er allerlei opties en mogelijkheden. Zo kan er een afgesloten vak in worden gemonteerd, zodat telefoon, portemonnee en sleutels uit het zicht kunnen worden opgeborgen indien gewenst.

Niké Creatief RASTERR Samenstellen slot lowres

Verschillende sluitsystemen

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van sluitsystemen: een hangslot, een sleutel, pincode, RFID slot of een app op de telefoon. Noem het maar op. Afhankelijk van de wensen, bepalen we samen welk sluitsysteem het beste geschikt is.

Zwembad locker op maat

Zwembad struggles: veel te kleine lockers, geen schappen om te organiseren, natte schoenen en je hebt altijd de shampoo nodig uit de tas die helemaal onderop ligt. Hoe zou de ideale zwembad locker eruit moeten zien? Daar heeft RASTERR over nagedacht. Er is een plek voor je natte schoenen - zonder dat deze dan op je schone kleding liggen. Je kunt je tas of kleding er handig in ophangen en de spullen die je als eerste nodig hebt na het zwemmen, kun je een slim plekje geven. RASTERR produceert de lockers in Nederland. Hierdoor zijn we flexibel en is er van alles mogelijk. We horen graag hoe jouw ideale (zwembad) locker eruitziet.

Breed toepasbaar

RASTERR is een Nederlandse producent van ijzersterke open opbergoplossingen: transparant, veilig en niet kapot te krijgen. De RASTERR is breed toepasbaar, denk naast zwembaden ook aan scholen, in een productiebedrijf of op een bouwplaats.

Niké Creatief RASTERR107 samenstellen accessoires lowres

Meer info?

Meer informatie over de mogelijkheden van RASTERR? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever huren? Ook dat is mogelijk.