Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Veilig opbergen in een openbare ruimte

Zwembad locker

Op deze openbare plek zijn lockers essentieel: een afsluitbare ruimte waarin persoonlijke spullen veilig kunnen worden opgeborgen.

Locker Compact Zwembad

Schone kleedruimte en frisse zwembad lockers

Wel eens na sluitingstijd bij de kleedruimtes van een openbaar zwembad rondgelopen? Je zult het niet geloven, maar geregeld laten mensen spullen achter in de kluisjes. Van een stinkende schoen tot een geopende zak chips. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het is niet bepaald hygiënisch. Zeker niet als dit ook nog een paar dagen blijft liggen. De RASTERR is transparant en dat maakt het zeer overzichtelijk. De beheerder kan in één oogopslag zien of alle lockers leeg zijn. Frisse lockers voor de volgende bezoekers.

Gaaslockers met hangslot

Lockers van RASTERR het antwoord op jouw opbergvraagstuk?

Er zijn allerlei opbergmogelijkheden, groot of klein, simpel of geavanceerd, open of dicht. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Neem contact op en ontdek of een RASTERR iets voor jullie is.

Veilig opbergen

RASTERR een sterk staaltje werk. Gegarandeerd veilig opbergen. Bij het ontwerpen van jouw ideale zwembad kluisje zijn er allerlei opties en mogelijkheden; van een stang om kleding aan op te hangen en een schap voor de schoenen tot aan verlichting...

gaaslockers verschillende afsluitmogelijkheden cijferslot

Sluitwerk naar keuze

De gebruiker van het zwembad kluisje wisselt geregeld en in veel gevallen kunnen lockers enkel tegen betaling gebruikt worden. Dit vraagt om geavanceerd sluitwerk. Ons Smart Lock systeem maakt dit allemaal mogelijk. Het systeem kan gemakkelijk worden gekoppeld aan een betaalkassa, gebruikers bedienen de lockers middels een telefoonapp en de lockers kunnen ook op afstand bediend worden.

Zwembad locker op maat

Zwembad struggles: veel te kleine lockers, geen schappen om te organiseren en je hebt altijd de shampoo nodig uit de tas die helemaal onderop ligt. Hoe zou de ideale zwembad locker eruit moeten zien? Daar heeft RASTERR over nagedacht. Er is een plek voor je (natte) schoenen - zonder dat deze dan op je schone kleding liggen. Je kunt je tas of kleding er handig in ophangen en de spullen die je als eerste nodig hebt na het zwemmen, kun je een slim plekje geven. RASTERR produceert de lockers in Nederland. Hierdoor zijn we flexibel en is er van alles mogelijk. We horen graag hoe jouw ideale zwembad locker eruitziet.

Breed toepasbaar

RASTERR is een Nederlandse producent van ijzersterke lockeroplossingen: veilig en niet kapot te krijgen. Naast traditionele dichte lockers, produceren wij ook gaaslockers. De RASTERR is breed toepasbaar, denk naast zwembaden ook aan scholen, in een productiebedrijf of op een bouwplaats.

RASTERR produceert maatwerk tekenaar engineer

Meer info?

Meer informatie over de mogelijkheden van RASTERR? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.