Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Elk product kent een oorsprong

Over RASTERR

Elk product heeft een oorsprong. Iemand gaat op zoek naar een oplossing voor een probleem en hieruit ontstaat dan een product, of dienst. In de loop van de tijd evolueert dit product. De wereld verandert, de vraag en behoefte veranderen en dus verandert het product mee.

Universiteit van Twente RASTERR onderwijs lockers gaaslockers 1

De traditionele locker

Neem nu een locker. Bedacht als oplossing voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen. Letterlijk een kast met een slot. Hoe handig ook, op den duur bracht ook de locker weer “problemen” met zich mee. Een greep hieruit: altijd troep die achterblijft in de kastjes, ongewenste en soms zelfs onveilige spullen die meegebracht worden naar openbare plekken, onhygiënisch en onvoldoende ventilatie voor het luchten van kleding en schoenen.

RASTERR_sterk_in_metaal_gaaslockers_lassen

De locker evolutie

Dat is hét moment om te onderzoeken hoe je een product naar een hoger level kunt tillen. Hoe je een product verder kunt ontwikkelen zodat het een oplossing biedt voor een hedendaags probleem. Hoe je het product kunt evolueren zodat het een oplossing biedt voor de nieuw ontstane problemen, maar waarbij altijd de essentie van het product intact blijft.

Robuuste opbergoplossingen

En zo ontstond RASTERR: een open opbergoplossing voor come & go areas. De robuuste RASTERR is dé oplossing voor alle bovengenoemde problemen. De opbergoplossingen zijn open en dit maakt dat er zicht is op de inhoud van de locker. Ze zijn gemaakt van metaal en dus niet kapot te krijgen. Ze zijn naar wens af te sluiten met elk gewenst sluitsysteem en dus berg je al je persoonlijke eigendommen er veilig in op. Last but not least, bieden ze optimale, natuurlijke ventilatie. Dat is niet alleen goed voor de kleding, maar ook nog eens voor het milieu.

Gaaslockers op Golfclub in Amsterdam

Kwaliteit & duurzaamheid

Wij gaan en staan voor kwaliteit. Een kwalitatief goed product gaat nu eenmaal lang mee en is daarmee per definitie duurzaam. Kies je voor een RASTERR dan kies je voor de lange termijn. De opbergoplossingen zijn namelijk gemaakt van een stevig staaltje metaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.