Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Veilig opbergen op de universiteit van Twente

Universiteit van Twente

Scholen en universiteiten horen een veilige haven te zijn. Daar denken ze bij de UT van Twente exact zo over. Zij hebben gekozen voor een RASTERR als opbergoplossing voor de studenten. De toegepaste kleuren zijn uniek.


Afmeting van de RASTERR: 600 x 600 x 1200 mm (bxhxd).

RASTERR gaaslockers voor kleedruimtes
Universiteit van Twente RASTERR onderwijs lockers gaaslockers 4
Universiteit van Twente RASTERR onderwijs lockers gaaslockers 3
Universiteit van Twente RASTERR onderwijs lockers gaaslockers 1
Universiteit van Twente RASTERR onderwijs lockers gaaslockers 2

Sport en ventilatie

Voor de studenten van de UT Twente die onder schooltijd sporten, zijn gaaslockers geplaatst. Zo kunnen ze hun sportspullen veilig opbergen en kan de inhoud tegelijkertijd ventileren. Zo worden nare luchtjes voorkomen. Ook kunnen de sportattributen zo optimaal ventileren.

Technologie en wetenschap: een zaak van mensen

De Universiteit Twente is een pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen om het verschil te maken in de wereld om ons heen. Alle wetenschappers, docenten en studenten die verbonden zijn aan de universiteit hebben een nieuwsgierige en ondernemende mindset. En soort zoekt soort. Vanuit de overtuiging dat technologie niet kan bestaan zonder de mens en vice versa proberen ze te begrijpen wat er op onze planeet gebeurt en hoe er bijgedragen kan worden aan een beter leven. Technologie is de sleutel bij het vinden van oplossingen voor complexe, wereldwijde uitdagingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?