Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Een veilige haven voor de studenten en scholieren

Universiteiten en scholen

Studenten en leerlingen moeten de mogelijkheid hebben waardevolle spullen veilig op te bergen wanneer ze op school zijn. Wij hebben een breed aanbod schoolkluisjes. En met ons smart lock systeem wordt veilig opbergen écht een eitje.

Scalda Goes RASTERR 1
Zwarte kleine lockers hand

Schoolkluisjes met oplaadfunctie

De hoeveelheid elektrische apparaten die we op een dag gebruiken, neemt toe. Laptops, iPads, fietsaccu’s en -verlichting, smartphones… Hoe handig en efficiënt als deze spullen terwijl ze veilig opgeborgen liggen in een schoolkluisje, ook nog eens kunnen opladen. Loading on the go, zeg maar. Het kan allemaal, wij monteren met gemak een stopcontact of usb-poort in de schoolkluisjes.

Helder beleid

Veel scholen voeren een helder beleid als het gaat om alcohol, drugs en wapens: ze zijn er verboden. Maar hoe voorkom je nu dat leerlingen dergelijke spullen meenemen naar school? Of hoe kun je dit in ieder geval controleren? Deze spullen worden meestal opgeborgen in de persoonsgebonden lockers van de scholieren en studenten. Vaak zijn de schoolkluisjes volledig gesloten en niet transparant, waardoor er geen zicht is op de inhoud. Daar hebben wij een oplossing voor.

Niké Creatief RASTERR075 comeandgo7 low

Opbergen 2.0 in een gaaslocker

Maak kennis onze gaaslocker. Deze open opbergoplossing is transparant en verhoogt daarmee de veiligheid doordat er zicht is op de inhoud. Good to know, het raster houden we uiteraard klein, zodat het onmogelijk is om er zonder toegang iets uit te halen. Ook is het mogelijk een kleine, private ruimte toe te voegen die volledig dicht is. In beide gevallen berg je dus ook waardevolle spullen veilig op in een gaaslocker.

Meer informatie over de mogelijkheden van RASTERR voor jouw (hoge) school of universiteit?

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.