Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Een veilige haven voor de studenten en scholieren

Universiteiten en scholen

Een school of universiteit hoort een veilige haven te zijn. Een plek waar scholieren en studenten graag komen...

Universiteit van Twente RASTERR onderwijs lockers gaaslockers 1
Universiteit van Twente RASTERR onderwijs lockers gaaslockers 2

Verboden middelen

...Het is een plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten, elkaar te leren kennen en bovenal te leren en studeren. Helaas komen het bezit en (overmatig) gebruik van alcohol, drugs en wapens ook op deze plekken voor. Dit heeft impact op de veiligheid. Sterker nog, ze hebben ook nog eens een negatief effect op elkaar. Alcohol en drugs werken drempelverlagend bij geweld: ze vergroten de kans erop en maken dat een situatie eerder uit de hand loopt...

Helder beleid

Veel scholen voeren een helder beleid als het gaat om alcohol, drugs en wapens: ze zijn er verboden. Maar hoe voorkom je nu dat leerlingen dergelijke spullen meenemen naar school? Of hoe kun je dit in ieder geval controleren? Deze spullen worden meestal opgeborgen in de persoonsgebonden lockers van de scholieren en studenten. Vaak zijn deze lockers volledig gesloten en niet transparant, waardoor er geen zicht is op de inhoud.

Opbergen 2.0

Maak kennis met RASTERR. Deze open opbergoplossing is transparant en biedt een uitkomst in dergelijke situaties, omdat er zicht is op de inhoud. Good to know, het raster houden we uiteraard klein, zodat het onmogelijk is om er zonder toegang iets uit te halen. Ook is het mogelijk een kleine, private ruimte toe te voegen die volledig dicht is. In beide gevallen berg je dus ook waardevolle spullen veilig op in een RASTERR.

De veiligheid op jouw school/universiteit vergroten met een RASTERR?

Ontdek met behulp van drie simpele vragen of de gaaslockers van RASTERR de ideale opbergmogelijkheid zijn voor op jouw school of universiteit.

RASTERR veilig opbergen persoonlijke eigendommen

Handig opladen

Wil je studenten of scholieren de mogelijkheid bieden hun telefoon op laptop veilig op te laden? Wij maken graag een uitsparing in de RASTERR voor een stroompunt. Zo zijn de “excuses” van een lege accu verleden tijd.

Meer informatie over de mogelijkheden van RASTERR?

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.