Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ventilerende en veilige opbergoplossing

Olie- en gasindustrie

Gevaren zoals blootstelling aan vuur, explosies, vlambogen of schadelijke chemicaliën liggen op de loer in de olie-industrie...

Niké Creatief RASTERR058 olie en gaswinning

Natuurlijke ventilatie

In de olie- en gasindustrie zijn de arbeidsomstandigheden doorgaans best zwaar. Gevaren zoals blootstelling aan vuur, explosies, vlambogen of schadelijke chemicaliën liggen op de loer. Veilige werkkleding is in deze branche mega belangrijk. Net als het laten luchten ervan na een dag hard werken.De opbergoplossingen van RASTERR zijn zeer geschikt voor toepassing in de olie- en gasindustrie. Door het rasterframe zijn ze open en daarmee natuurlijk ventilerend. Wij produceren in eigen huis, waardoor er veel mogelijkheden zijn als het gaat om het ontwerp. Schapje nodig voor specifieke tools en gereedschap? Geen probleem, we regelen het. En niet onbelangrijk, de RASTERR is gemaakt van metaal, dat wil zeggen: ijzersterk en slijtvast.

Niké Creatief RASTERR165 samenstellen afmeting lowres

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van RASTERR voor in de olie- en gasindustrie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever huren? Ook dat is mogelijk.