Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pak aan, laarzen aan, helm op en rijden maar

Brandweer

Bijna nergens moeten spullen zo snel voor handen zijn, als op een brandweerkazerne. Binnen 8 minuten ter plaatse...

RASTERR sector brandweer lockers

Ventileren kun je leren

Het brandalarm gaat. Allemaal in de startblokken. Pak aan, laarzen aan, helm op en rijden maar. Met andere woorden, op een brandweerkazerne is het van groot belang dat de uitrusting makkelijk voor handen is. Tegelijkertijd zijn de spullen persoonsgebonden, dus het liefst berg je ze op in een eigen locker. Een speciale brandweerkast.


En waar vuur is, is water. De pakken worden hoe dan ook vochtig, om over de vrijgekomen gassen nog maar te zwijgen. Goede ventilatie is dus een must. Ook moeten de kluisjes tegen een stootje kunnen. In die ene split second is er immers geen tijd voor het aantrekken van fluwelen handschoentjes…

Brandweer lockers

Gaaslockers geschikt voor het opbergen van brandweer equipment op jouw kazerne?

RASTERR produceert brandweerkasten op maat naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Maar, onze producten hebben van nature al een aantal belangrijke voordelen:

- Ze zijn ijzersterk.

- Maken natuurlijke ventilatie mogelijk.

- Bieden zicht op de inhoud.

Wil jij weten of onze brandweerlockers ook de beste oplossing zijn voor jou?

opbergen brandweerkazerne

Speciale brandweerkasten

RASTERR presenteert daarom speciale brandweerkasten. Nou ja, we presenteren open opbergoplossingen voor come & go areas, zoals de kleedruimte van de brandweer. En die opbergoplossingen kunnen wij maken zoals jij het hebben wil. We hebben inmiddels al RASTERRS mogen leveren aan verschillende brandweerkazernes: veelal gepersonaliseerde lockers met schapjes voor de laarzen en helm. Vaak zonder deurtje of slot, maar altijd goed ventilerend en ijzersterk.

RASTERR op jouw brandweerkazerne?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever huren? Ook dat is mogelijk.