Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pak aan, laarzen aan, helm op en rijden maar

Brandweer

Bijna nergens moeten spullen zo snel voor handen zijn, als op een brandweerkazerne. Binnen 8 minuten ter plaatse...

Niké Creatief RASTERR047 brandweer 2

Ventileren kun je leren

Het brandalarm gaat. Allemaal in de startblokken. Pak aan, laarzen aan, helm op en rijden maar. Met andere woorden, op een brandweerkazerne is het van groot belang dat de uitrusting makkelijk voor handen is. Tegelijkertijd zijn de spullen persoonsgebonden, dus het liefst berg je ze op in een eigen locker. Een speciale brandweerlocker.


En waar vuur is, is water. De pakken worden hoe dan ook vochtig, om over de vrijgekomen gassen nog maar te zwijgen. Goede ventilatie is dus een must. Ook moeten de kluisjes tegen een stootje kunnen. In die ene split second is er immers geen tijd voor het aantrekken van fluwelen handschoentjes…

Niké Creatief RASTERR056 lowres

Speciale brandweerlockers

RASTERR presenteert daarom speciale brandweerlockers. Nou ja, we presenteren open opbergoplossingen voor come & go areas, zoals de kleedruimte van de brandweer. En die opbergoplossingen kunnen wij maken zoals jij het hebben wil. We hebben inmiddels al RASTERRS mogen leveren aan verschillende brandweerkazernes: veelal gepersonaliseerde lockers met schapjes voor de laarzen en helm. Vaak zonder deurtje of slot, maar altijd goed ventilerend en ijzersterk.

RASTERR op jouw brandweerkazerne?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever huren? Ook dat is mogelijk.