Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
gaaslockers op golfclubs

Golf locker

Het opbergen van natte sportspullen, zoals golfclubs, vraagt om een locker die ventileert. RASTERR produceert speciale golflockers.

gaaslockers voor golfclub Amsterdam Old Course

Ideale afmeting voor trolleys

De lockers bestaan uit 2 zij-frames die door middel van deuren, frames en achterwanden worden gekoppeld. De boven- en onderlocker zijn van elkaar gescheiden door middel van een 2mm solide verzinkte plaat. De stripdorpel onderin maakt het gemakkelijk om de trolley erin te rijden. De lockers zijn gemakkelijk aan elkaar te monteren en daarmee naar wens uit te breiden.

Ontdek hier of onze golf lockers de beste oplossing zijn voor jouw golfclub

Wij hebben inmiddels golf lockers mogen leveren aan heel wat golfclubs in Nederland en België. Ben jij benieuwd of onze producten ook geschikt zijn voor jouw vraag en situatie?

opbergen brandweerkazerne

Natuurlijk drogen

Door het open raster kunnen de spullen die worden opgeborgen in de gaaslocker natuurlijk drogen. Dat is goed voor de sportspullen, maar ook voor het milieu. Ook ontstaan er zo geen nare, muffe luchtjes. Win-win-win.

Veilig opbergen

In de robuuste gaaslocker zijn persoonlijke eigendommen gegarandeerd veilig opgeborgen. Ook is het mogelijk om er een afgesloten opbergvak in te monteren, waar bijvoorbeeld een telefoon, sleutel en portemonnee in kunnen worden opgeborgen. Het open frame zorgt voor transparantie: er is geen ruimte voor ongewenste voorwerpen.

Sluitsysteem

Jij bepaalt zelf hoe de lockers moeten worden afgesloten. Er is van alles mogelijk, van een hang- en cijferslot tot een digitale oplossing. Ook een extra schap of hangstang is zo geregeld. We stellen graag samen met jou de ideale gaaslocker voor jouw golfclub samen.

Ventilerende opbergplekken voor golfspelers van Golfclub Amsterdam Old Course
Lockers geel
opbergen natte golfclubs en sportspullen
Lockers wit
gaaslockers voor golfclub Amsterdam Old Course
Gaaslocker rasterr
Lockers blauwwit

Golf locker op maat

Wij hebben al vele gaaslockers mogen leveren en monteren. Op basis hiervan hebben wij een aantal standaard afmetingen vastgesteld. De praktijk wijst nu eenmaal uit dat dit handige maten zijn voor golf.

600x600x1200mm (b x d x h)
700x700x1200mm (b x d x h)
800x600x1200mm (b x d x h)

Heb jij hier zelf een ander idee over? Geen probleem. Wij produceren de lockers op onze eigen productielocatie. Dit stelt ons in staat om lockers te leveren in praktisch elke maat.

Neem contact met ons op

Interesse in golf lockers voor op jouw golfclub? Neem contact op met Ton van der Kaap. Hij denkt graag met je mee en kan je tevens voorzien van een prijsindicatie.