Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
RASTERR op de waddeneilanden

Golfclub De Texelse

Onze RASTERRS zijn inmiddels ook te spotten op de Waddeneilanden. En wel op Golfbaan De Texelse. Voor de leden van de club waren zij op zoek naar solide, kwalitatief hoogwaardige en mooi afgewerkte golflockers waarin zij hun trolleys op kunnen bergen. Wij mochten deze klus klaren.

Golfclub De Texelse Texel Gaaslockers

Ventilatie

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Een heel belangrijk USP van ons product is de ventilatie. Het feit dat de lockers van gaas zijn gemaakt, maakt natuurlijk ventileren mogelijk. En daar kunnen alternatieven eigenlijk niet tegenop. Ook in de golfsector is dit vaak een gestelde eis aan lockers. Immers, als er wordt gespeeld op een natte baan, dan is het niet fijn om de spullen achter te laten in een afgesloten ruimte. Er zijn twee lockers van 600x600x1200 mm op elkaar geplaatst. De gestapelde lockers zijn vervolgens aan elkaar gekoppeld en ook nadien, modulair, uit te breiden.

Golfclub De Texelse Texel Gaaslockers
Lockers voor golf Golfbaan De Texelse
Gaaslockers Golfclub de Texelse

Golfbaan De Texelse

Een linkscourse, zoals Golfbaan De Texelse, wordt vaak vergeleken met de traditionele banen in Schotland en Ierland. Het is één van de weinige duinbanen in Nederland met een kenmerkend ruig karakter. De altijd aanwezige wind zorgt voor een extra moeilijkheidsfactor. Kortom, een baan die je als golfer gespeeld moet hebben!