Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
150 lockers voor personeel in Schoten

De Kringwinkel in Antwerpen

Bij De Kringwinkel in Antwerpen waren ze op zoek naar lockers voor hun medewerkers. Er was behoefte aan een veilige opbergplek, zodat privé spullen gerust konden worden achtergelaten. Ook was er de wens om de jas erin op te kunnen hangen.

Opbergen jassen in gaaslocker van RASTERR hangstang
Ophangstang voor jassen personeel kringwinkel Antwerpen

Veilig opbergen en schone lockers

De medewerkers moeten hun waardevolle spullen met een gerust hart achter kunnen laten in de locker. Logisch. Gelukkig is veiligheid één van onze usp's. Als het over onze lockers gaat, dan hebben we het graag over dubbel veilig. We garanderen dat spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de gaaslockers. Tegelijkertijd zorgt de transparantie van de lockers ervoor dat er geen ongewenste spullen meegenomen kunnen worden richting het werk. Nu alles in het zicht ligt, ontstaat er ook nog eens een groter plichtsbesef om de locker netjes achter te laten. Win-win. Win.

Lockers met hangstang

Na een afspraak op locatie waarbij we alles ingemeten en doorgesproken hebben, kwam er al snel een akkoord op de offerte. Niet veel later hebben we de lockers geproduceerd en gemonteerd.

De lockers zijn voorzien van een hangstang, zodat de jas er gemakkelijk in opgehangen kan worden. De lockers zijn af te sluiten middels een hangslot met cijfercode.

Afmeting van de lockers: 300mm x 600mm x 1100mm. bxdxh. Er zijn 2 lockers op elkaar geplaatst, zo komen we op een totale hoogte van 2200mm. In totaal hebben we 150 lockers geplaatst.

Opbergen voor personeel personeelskluisjes
Opbergen jassen in gaaslocker van RASTERR hangstang
Opberggelegenheid personeel Kringwinkel Antwerpen
Ophangstang voor jassen personeel kringwinkel Antwerpen
Opbergen tassen in gaaslocker van RASTERR

Zoveel mogelijk spullen hergebruiken

Dat is het doel van de Kringwinkels in Antwerpen en omgeving. Want waarom zou je dingen weggooien die nog perfect bruikbaar zijn? Daarnaast is iets kopen bij De Kringwinkel niet alleen gezellig, goedkoop en goed voor het milieu... Je helpt er letterlijk mensen mee aan een baan en dus een betere toekomst. De inkomsten worden gebruikt om bijna 600 mensen die weinig of geen kansen hebben op de gewone arbeidsmarkt aan een baan te helpen, ze hiervoor op te leiden en ze passende begeleiding te bieden.

Benieuwd wat RASTERR voor jou kan betekenen?

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.