Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
170 lockers voor het opbergen van sporttassen van leerlingen

Onderwijsinstelling Scalda in Goes

Scalda is een school voor middelbaar beroeps- en volwassenonderwijs. Deze school in Goes verzorgt onderwijs binnen 17 richtingen.

Lockers voor studenten transparantie

Gaaslockers voor sporttassen

Team facilitair was voor de leerlingen op zoek naar een functionele, ventilerende opbergoplossing voor met name het opbergen van sporttassen. In een uitgebreid adviesgesprek hebben we de optimale afmeting bepaald en ook de wensen wat betreft de kleur besproken. Niet veel later zijn de lockers door ons gemonteerd en nog altijd zijn ze erg content met de gaaslockers van RASTERR.

Voor Scalda hebben we lockers van 400x900x400 mm (bxdxh) geproduceerd. Er zijn 5 lockers op elkaar geplaatst, tot een totale hoogte van 2000mm. In totaal hebben we 170 lockers geplaatst.

Ventilatie

Sport, zweet, douchen, natte sportspullen... Ze zijn vaak inherent aan elkaar. Zeker op school, als je daarna nog andere vakken hebt, is het fijn als je sportspullen wat kunnen ventileren. Dit voorkomt spocht en nare luchtjes. Het open raster van de gaaslockers van RASTERR biedt optimale ventilatiemogelijkheden. Ons product komt dus perfect tegemoet aan de wens van Scalda in Goes.

Gaaslockers onderwijs school opbergen studenten
Gaaslocker landmacht opbergen slot
Gaaslockers voor studenten
Gaaslockers op school Scalda Goes
Gaaslockers met hangslot
Gaaslockers onderwijs project opbergen studenten tassen
Lockers voor studenten transparantie

Middelbaar beroeps- en volwassenonderwijs

Scalda is een school voor middelbaar beroeps- en volwassenonderwijs. Deze school in Goes verzorgt onderwijs binnen 17 richtingen. Het onderwijs van Scalda is georganiseerd en gehuisvest op basis van kleinschaligheid. Het onderwijs wordt verzorgd door onderwijsteams die uitvoering geven aan enkele verwante opleidingen en aan de begeleiding van de studenten die deze opleidingen volgen. Alles met als doel zo goed mogelijk meedraaien in de maatschappij en je gekozen beroep. Bij Scalda in Goes kun je werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling in een gestructureerde en mensgerichte leeromgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden van RASTERR? Neem contact op!

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.