Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Distributiecentra en transportbedrijven

Werken in de kou in een koel-/vrieshuis

Voor de meeste mensen is het alleen koud in de winter maar er zijn in Nederland werknemers voor wie het bijna het hele jaar door koud is. We hebben het over medewerkers van distributiecentra en koel- en vrieshuizen.

Opberggelegenheid personeel Kringwinkel Antwerpen

Zorg goed voor je medewerkers

De gaaslockers van RASTERR maken het mogelijk om de kleding te laten ventileren en opwarmen, zodat medewerkers met droge en warme kleding aan de slag kunnen. Voor het werken in deze omstandigheden heeft het FNV een aantal adviezen afgegeven, zodat medewerkers goed beschermd zijn:

  • Zorg voor de juiste beschermende werkkleding én faciliteer dat deze na een pauze weer droog en warm aangetrokken kunnen worden.
  • Verwarm werkplekken waar mogelijk.
  • Beperk de werktijd in koelruimtes door taakwisseling of langere pauzes
  • Neem voldoende rustpauzes in een warme omgeving.
  • Stel warme dranken beschikbaar.
  • Voorkom tocht door het aanbrengen van goede tochtdeuren.

Gaaslockers geschikt voor jouw situatie?

Maak gebruik van deze handige tool om te ontdekken of ons product geschikt is voor jouw situatie.

Distributiecentrum Hoogvliet opbergen bij koel- en vriesruimte

Drogen en opwarmen

De gaaslockers van RASTERR bieden een uitkomst in deze situatie. Medewerkers kunnen hun koude pak ophangen in een persoonsgebonden locker. Terwijl ze genieten van hun welverdiende pauze, kan hun werkkleding drogen en opwarmen. Zo kunnen ze na de pauze dus weer warme en droge kleding aantrekken. Eén van de voorwaarden voor het werken in deze omgeving en heel gemakkelijk om aan te voldoen dus.

Drooglocker op maat

Er is werkkleding in veel verschillende vormen en maten en dat vraagt om lockers op maat. Gelukkig produceert RASTERR de lockers in een eigen productielocatie in Nederland. Dit maakt ons een flexibele partner en hierdoor is van alles mogelijk als het gaat om het ontwerp van de gaaslocker. Een schap voor werkschoenen? Geen probleem. We horen graag hoe de ideale drooglocker voor jouw personeel eruit moet zien.

Ophangstang voor jassen personeel kringwinkel Antwerpen

Locker met sluitsysteem?

Er is veel mogelijk op het gebied van sluitsystemen, maar wellicht is het voor jouw situatie veel handiger dat de locker niet afgesloten kan worden of een deurtje heeft. We gaan hierover graag in gesprek, zodat we de wensen kunnen inventariseren en samen kunnen werken aan de beste oplossing.

Opbergen voor personeel personeelskluisjes

Modulair systeem

Onze lockers zijn modulair ontworpen. Dit wil zeggen dat er gemakkelijk een nieuwe rij lockers kan worden gemonteerd aan de reeds bestaande lockers. Dus groeit jouw personeelsbestand, dan groeien de lockers gemakkelijk mee.

Meer weten?

We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Laat je gegevens achter via het contactformulier dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Technisch en Commercieel adviseur Ton van der Kaap.

Bel mij terug!

We zullen je informatie zorgvuldig behandelen en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.